Archyvas > birželio 2009

Nerti gvazdikai

Perskaityti visą straipsnį

Pagalvė su žaisliuku

Štai dar viena pakankamai originali mintis – tai pagalvė su žaisliuku, įdomu tai, kad iš pagalvėlėje pasiūtos kišenės – obuolio, galima ištraukti žaisliuką – kirmėlę. Ši pagalvė su žaisliuku daugiau skirta vaikams, todėl reiktų pasirinkti žaismingas, ryškias spalvas.

Perskaityti visą straipsnį

Kaklaraiščiai

Kaklaraištis (tie, necktie) – tam tikros formos, nevienodo pločio šilkinė ar kt. medžiagos juosta, rišama specialiu mazgu po marškinių apykakle kaboti ant krūtinės. Tai svarbus vyriškų drabužių aksesuaras, tačiau neretai dėvimas ir moterų. Kaklaraištis vyrui padeda išreikšti individualumą. Jis gali būti siauras, platus, įvairių spalvų, dizaino ir svarbu kad būtu išskirtinis. Kaklaraiščiai gali būti įvairaus […]

Perskaityti visą straipsnį

Žaisliukas – pelėdžiukas

Dar vienas visai nesunkiai pagaminamas žaisliukas. Tai pelėdžiukas kurį galima siūti iš medžiagos arba daryti iš veltinio.  

Perskaityti visą straipsnį

Fotoaparato dėklas

Vėl nedidelė agitacija – pasidaryk pats! Nedidelio fotoaparato ar telefono dėklą tikrai nėra sudėtinga pasidaryti. Tai be abejo užima šiek tiek laiko, tačiau pasidarę patys tokio pat daikto pas nieką kitą tikrai neišvysit, o jei dar įdėsit šiek tiek daugiau pastangų ir fantazijos dėklo apdailai tai pridės jūsų pagamintam daiktui daugiau individualumo.

Perskaityti visą straipsnį

Nertos gėlytės

Keletas gėlyčių nerimo pavyzdžių, kurias galima pritaikyti dekoruojant tiek drabužius tiek namų aplinką.

Perskaityti visą straipsnį

Užuolaidų siuvimas

Lango dekoras yra svarbi kambario interjero dalis. Užuolaidos gali tapti tiek pagrindiniu kambario akcentu, tiek susilieti su bendru kambario interjeru ir tiesiog prisidėti prie norimo sukurti bendro kambario vaizdo. Eksperimentuoti galima ne vien tik su užuolaidų medžiagomis, spalvom ir raštais, bet ir su įvairiais pakabinimo būdais.

Perskaityti visą straipsnį

Žaisliukas – Ežiukas

Savo rankomis pasiūtas žaisliukas visada mielesnis nei pirktinis, jame daugiau individualumo ir charizmos. Štai mano akimis labai mielas žaisliukas – ežiukas, kurį pasirodo ne taip sudėtinga pasidaryti.

Perskaityti visą straipsnį

Žaisliukas – Monstriukas

Žaislus galime pagaminti ir patys tik kaip įprasta reikia tam skirti laiko, turėti noro ir šiek tiek  fantazijos. Štai kaip galite pasigaminti miela monstriuką arba katiną. Jums reikiamos priemonės: medžiagos iš kurios bus gaminamas žaislas, adata, siūlai, žirklės, adatėlės, ženklinimo priemonė, vata (arba kita žaislą galinti pripildyti medžiaga).

Perskaityti visą straipsnį

Pagalvės dekoravimas

Nusibodusį daiktą visada galime pagyvinti suteikiant jam  šiek tiek naujumo, individualumo, taigi šį kartą siūlau papuošti savo pagalvę.

Perskaityti visą straipsnį

prev posts