Archyvas > sausio 2011

Vyriškų marškinių pavertimas moteriškais

Jei spintoje užsigulėjo seni, dideli, beveik nenešioti vyriški marškiniai juos galite paversti naujo modelio moteriškais marškinėliais. Jums tereikės truputi įgūdžių ir fantazijos.

Perskaityti visą straipsnį

Rankšluosčių kabykla iš šaukšto

Seni, jau nebenaudojami šaukštai gali būti panaudoti šiek tiek ne pagal paskirtį, tačiau jie gali tarnauti ir toliau naudingam tikslui.

Perskaityti visą straipsnį

Džinsų atnaujinimas

Jei turite senus džinsus, kurių nesinori išmesti galite juos sėkmingai atnaujinti. Ypač tai tinka džinsams, kurie turi neišvalomą dėmę vienoje ar kitoje vietoje.

Perskaityti visą straipsnį

Šalikas iš siūlų

Žiemos sezonu tikriausiai neapsieiname be kepurės ir šaliko, tačiau ir žiemą norisi atrodyti gerai ir išsiskirti iš aplinkinių. Taigi siūlau pasigaminti šaliką iš siūlų, tačiau jo nereikia nei megzti, nei nerti. Taigi reikės minimaliai pastangų ir sugebėjimų.

Perskaityti visą straipsnį

Širdelėmis apklijuota siena

Šis sienos puošimo būdas gali būti naudojamas ne tik „Meilės dienos“ proga nudžiuginti artimam žmogui, bet kaip namų dekoro priemonė. Vietoje širdelių galite panaudoti bet kokios formos detalę, vietoj popieriaus galite naudoti stipresnę stabilesnę priemonę. Viskas priklauso nuo jūsų norų ir fantazijos.

Perskaityti visą straipsnį

Paveikslas Valentino dienai

Nedidelė dovana Valentino dienos proga – paveikslas.

Perskaityti visą straipsnį

Mažos dovanelės Valentino dienos proga

Nedidelės dovanėlės, kurios gali pradžiuginti Valentino dienos proga mylimą žmogų: Plyta ant kurios užrašyti norimi žodžiai ar simboliai

Perskaityti visą straipsnį

Širdelė rėmelyje

Štai dar viena nedidelė dovanėlė Vasario 14 dienos proga, kurią galite skirti savo mylimajam „valentinui“. Tai įrėminta širdelė, ant kurios galite išsiuvinėti, parašyti linkėjimus, savo mylimojo vardą ar tiesiog mielus širdžiai žodžius. Jums prireiks: Rėmelio;  Nedidelės spyruoklės;  Raudonos medžiagos arba filco;  Raudonas siūlas;  Adata; Akrilinių dažų;  Lako;  Užpildo (sinteponas, vata, vatinas, medžiagos skiautės ir pan.);  […]

Perskaityti visą straipsnį

Marškinėliai „Valentinui“

Artėjant Valentino dienai,  visi įsimylėjėliai galvoja kaip nustebinti savo mylimą žmogų staigmena ar dovanėle, kuri nudžiugintu. Šį kartą pristatau mielą marškinėlių idėją, kuri sujungia du žmones, kiekvieną katrą jiems apsikabinus.

Perskaityti visą straipsnį