Archyvas > spalio 2009

Originali vaza

Nusibodo sena vaza? O gal tiesiog nerandate norimos spalvos vazos tinkančios prie jūsų namų interjero?? Štai visai nebloga idėja, kaip galite pakeisti savo vazos išorinį vaizdą arba iš paprasto plastikinio ar stiklinio butelio padaryti vazą.

Perskaityti visą straipsnį

Mini žaisliukas

Šį karą mažas linksmas dekoratyvinis žaisliukas pagamintas iš degtukų. Visiem kas mėgsta mini daikčiukus.

Perskaityti visą straipsnį

Sagė

Visai smagu kartais papuošti savo garderobą nedidelėmis  smulkmenom tokiomis kaip sagės, kurios pagyvina dėvimą drabužį. Pakankamai lengvai savom rankom galite pasidaryti nedidelę segę už kurią parduotuvėje mokėsite tikrai nemažai.

Perskaityti visą straipsnį

Liemenės konstravimas

Vis labiau į lietuvišką madą ateina moteriškos liemenės, jos naudojamos tiek oficialioje aprangoje tiek ir gatvės stiliaus drabužiuose, sutinkamos tiek jaunimo tiek solidžias pareigas užimančiųjų moterų garderobe. Taigi kas nori sau pasisiūti liemenę ir neranda kaip pasidaryti tinkamas iškarpas pagal savo figūrą matmenis šis straipsniukas tikrai bus naudingas.

Perskaityti visą straipsnį

Halloween’as ir jo pagrindinis atributas

Vis labiau populiarėjanti Lietuvoje savas tradicijas turinti kasmetinė šventė Halloweenas – tai šventė, kuri minima spalio 31 dieną. Pats žodis Helovinas yra kilęs iš Katalikų bažnyčios (sutrumpintas Visų Šventųjų – All Hallow Even, pavadinimas). Helovinas – galima sakyti daugialypis kultūros reiškinys, nes čia susipina Vėlinių, Užgavėnių, derliaus švenčių apeigos.

Perskaityti visą straipsnį