Archyvas > rugsėjo 2009

Dekoruota dėžutė

Pastaruoju metu vis labiau ir labiau Lietuvoje pradėjo populiarėti dekupažas (decoupage) – tai technika kurią naudoja žmonės, kurie nori dekoruoti  įvairius daiktus piešinėliais. Žodis dekupažas kilęs iš prancūziško žodžio decouper, kuris reiškia iškirpti, išpjauti. Minėta technika atsirado jau senai,dekoruoti daiktus pradėjo jau dvyliktame amžiuje kinai,o  suklestėjo net XV amžiuje. Tais laikais  įvairiais piešiniais buvo dekoruojami […]

Perskaityti visą straipsnį

Siūtas indas

Savo interjerą galite paįvairinti vietoj stiklinių ar molinių indų panaudojant siūtinius „indus“. Į pastaruosius galite dėti vaisius, kosmetiką ar  įvairias smulkmenas.  Šio „indo“ spalvą galite pasirinkti pagal savo kambario interjero spalva, taigi jis gali tapti ir šiokia tokia kambario puošmena.

Perskaityti visą straipsnį

Rankinė

Šį kartą pateiksiu ganėtinai originali ir įdomi rankinės pasiuvimo idėja, jai pasiūti tikrai nereikia daug brangių medžiagų tiesiog truputi kantrybės ir kruopštumo.

Perskaityti visą straipsnį

Karoliai iš vilnos

Paprastas būdas pasidaryti norimos spalvos ir dydžio karolius – vilnos vėlimo būdas. Kadangi vilnos dabar galima įsigyti įvairiausių spalvų, taigi norimą būsimąjį  papuošalą galite lengvai pritaikyti prie savo garderobe esančių drabužių spalvos.

Perskaityti visą straipsnį

Originali segė

Šį kartą pateiksiu dar vieną segės variantą. Šiai segei pasidaryti reiks: Norimo paveiksliuko Storesnio popieriaus (kartono) Lipnios juostelės (permatomos) Pasirinktos spalvos medžiagos Užtrauktuko Klijų Adatos su siūlu Segėms skirtų susegimų

Perskaityti visą straipsnį