Archyvas > rugpjūčio 2009

Lininis žirgas

Dar viena visai miela interjero detalė – lininis žirgelis.Taigi trumpai kaip tokį žirgelį pasidaryti. Jums reikės: Lininių siūlų; Šukuoto lino pluošto; Storesnės vielos; Odos atraižų; Klijų.

Perskaityti visą straipsnį

Marškinių atnaujinimas

Dažnokai mūsų spintose „mėtosi“ įvairūs drabužiai, kurių dėl vienokių ar kitokių priežasčių mes nedėvime. Šios priežastys įvairiausios: drabužis jums jau per mažas, išteptas kažkuo, o gal tiesiog nusibodo ar panašiai. Tačiau pabodusius drabužius nebūtina iškarto išmesti lauk, galima juos tiesiog atnaujinti, kaip sakoma prikelti antram gyvenimui. Arba bent jau pabandyti ir paeksperimentuoti, jei ir neišeis […]

Perskaityti visą straipsnį

Aprangos kodai

Einant į įvairius renginius dažnai susiduriama su problema – ką apsirengti! Kai kurių renginių pakvietimuose būtent nurodoma kaip apsirengti to renginio proga, taigi pravartu žinoti (mokėt iššifruoti) populiariausius aprangos kodus. Sąvoka aprangos kodas (dress code) atsirado daugiau nei prieš šimtmetį, ji reiškia „užšifruotą aprangos kalbą, kurią gali suprasti išsilavinęs žmogus“. Dažniausiai oficialiuose pakvietimuose yra nurodomas […]

Perskaityti visą straipsnį

Palaidinės atnaujinimas

Būna kartais, kad mėgstamus marškinėlius nesinori išmesti lauk, nors jie dėl vienos ar kitos priežasties jau nebetinkami nešioti, pavyzdžiui ištepti kuo nors ar panašiai. Beabejos neskubėkite juos išmesti,  yra keletas visai įdomių būdų kaip juos galima atnaujinti.

Perskaityti visą straipsnį

Augintinio drabužėlis

Kiekvienas gyvūnėlio augintojas nori, kad jo augintinis jaustųsi komfortabiliai, o trumpakailių gyvūnėlių šeimininkai nenori, kad jie šaltuoju sezono metu sušaltų. Taigi šį kartą papasakosiu, kaip reikia pasisiūti drabužėli jūsų šuniukui. Jums reikės: centimetrinės juostelės, medžiagos iš kurios siūsite drabužėlį, velkro (kibios) juostelės, siūlų, siuvimo mašinos.

Perskaityti visą straipsnį