Archyvas > sausio 2010

Sagės iš sagų

Tikriausiai dažnai pasitaiko, kad nereikalingos sagos likusios nuo jau nebenešiojamų drabužių užsilieka siuvinių dėžutėje. Taigi radau įdomų būdą, kaip pastarosios gali būti panaudojamos. Iš sagų galima pasidaryti ganėtinai patrauklią ir žaismingą sagę.

Perskaityti visą straipsnį

Juoda suknelė

Maža juoda suknelė (angl. little black dress) – tai klasika tapęs terminas, nusakantis niekada iš mados neišeinantį drabužį. Šis drabužis sutinkamas beveik kiekvienos moters spintoje. Suknelė dažniausiai būna paprasta, kukli, nesudėtingo kirpimo. Didžiausias pliusas, jog taip vadinamoji maža juoda suknelė tinka įvairaus amžiaus moteriai. Prie jos tinka bet kokie papuošalai ir įvairiausi drabužių aksesuarai. Turimą […]

Perskaityti visą straipsnį

Galvos apdangalai

Viena įdomiausių pastarųjų sezonų garderobo detalių – išskirtinis galvos apdangalas. Galvos apdangalai – skrybėlės, kepurės, kepuraitės, skarelės ir kt. apdanga, dedama ant galvos – ne tik būtina apsauga nuo saulės, lietaus, vėjo ar šalčio, bet ir madingas aksesuaras, kuris skirtas pasipuošti ir išsiskirti iš aplinkinių. Šis garderobo atributas populiarus tiek tarp dizainerių, kurie gali laisvai […]

Perskaityti visą straipsnį

Popierinės gėlės

Nėra abejonių, jog gyvos gėlės pagyvina jūsų namų interjerą, suteikia jiems jaukumo, tačiau ne visada yra galimybių tokiai prabangai. Taigi šį kartą siūlau pasigaminti įvairių popierinių gėlių, kurios taip pat gali pagyvinti jūsų namus.

Perskaityti visą straipsnį

Kimono kirpimo suknelės konstrukcija

Neretai būna taip, kad parduotuvėje tarp gausybės drabužių pasirinkimo nerandame to ko norime. Belieka tik viena išeitis – pasisiuvimas. Taigi šį kartą pateikiu kimono stiliaus suknelės galimą konstrukciją.

Perskaityti visą straipsnį

Rankinė pasiūta iš palaidinės

  Nebenaudojami drabužiai gali būti atnaujinami ir jiems  suteikiama ne tik kita išvaizda, bet ir atrandama visiškai nauja paskirtis.Taigi šį kartą paskaitykite ką galima pagaminti iš nebedėvimos berankovės palaidinės. O tiksliau kaip iš palaidinės galima pasiūti nedidelę vasaros sezonui tinkančią rankinę.

Perskaityti visą straipsnį

Su Naujais 2010 metais!

Perskaityti visą straipsnį