Kiaušinių marginimas svogūnų lukštais

Kiaušinių marginimas svogūnų lukštais.

Jums reikės:

  • Kiaušiniai
  • Įvairūs žolelių lapeliai
  • Žirklės
  • Nailoninės kojinės
  • Siūlai
  • Svogūnų lukštų

Ant kiaušinio dedami norimi žolių lapeliai

Toliau imama nailoninė kojinė ir su ja aptraukiamas kiaušinis. Kojinės kirptiniai galai sutvirtinami siūlų. Taip žolelių lapeliai prisispaudžia prie kiaušinio.

Taip apdorojamas norimas kiekis kiaušinių.

Toliau į puodą įdedami svogūnų lukštai.

Į puodą dedami kiaušiniai ir pilamas vanduo, kad apsemtų visus kiaušinius.

Taip verdami kiaušiniai maždaug 10-15 minučių.

Išvirus kiaušinius jie išimami iš puodo ir nuimamos nailoninės kojinės. Nereiktų laukti kol kiaušiniai visiškai atvės, nes kai jie atšals, žolelių lapeliai prilips prie kiaušinio ir juos bus sunkiau nuimti.

Kad kiaušiniai gražiau atrodytų juos galima patepti aliejumi.

Sėkmės !!!!

Šaltinis: http://violetelephant.blogspot.com/2011/04/naturally-dyed-easter-eggs-tutorial.html

8 komentarai (-ų) temoje "Kiaušinių marginimas svogūnų lukštais"

  1. greise
    22/05/2012 at 18:01 Nuoroda

    laukiu nesulaukiu kada naujas įrašas pasirodys. Ar idėjų neturite ar laiko?

    • Error: Nepavyko sukurti aplanko wp-content/images/2024/03. Ar serveris turi teisę rašyti į aukštesnį aplanką?
      vika
      22/05/2012 at 19:26 Nuoroda

      Labai malonu girdėti, jog sekate mūsų įrašus. Idėjų tikrai netrūksta,greitu laiku laukite naujo įrašo. O jei turite kokių pasiūlymų ar pageidavimų rašykite.

  2. Gvineta
    23/05/2012 at 14:40 Nuoroda

    Norėčiau išvysti kaip pasigaminti lengvai greitai gražų papuošalą.

  3. Ula
    25/08/2012 at 19:41 Nuoroda

    Labai puiki ideja ;)

  4. gabriele
    19/03/2013 at 20:09 Nuoroda

    Visai grazu marginti su zolytemis!

  5. eDita
    21/03/2013 at 20:18 Nuoroda

    Tokiu budu , kiausiniai ganasi labai sviesus, o kad jie gautusi tamsesni, sodresnes spalvos, reiketu savaite pries Velykas uzmerkti svogunu lukstus, o is vakaro juos pavirinti, tuomet rezultatas zymiai geresnis iseina ;)

  6. Lina
    28/03/2013 at 20:16 Nuoroda

    As paverdu kiausiniu lukstus koki 10 min,tada sudedu kiausinius ir dar paverdu apie 10 min,tada gaunasi tamsesni,o jeigu norisi dar tamsesniu reikia palikti kiausinius tame puode dar apie 20min.

  7. Alytė
    14/03/2016 at 12:29 Nuoroda

    norėjau paklausti, marginant svogūnų lukštais, ar nereikia įpilti acto kad geriau nusidažytų

Labas, nepamiršk palikti komentaro:

*

LEISTINI XHTML SIMBOLIAI:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Prenumeruoti komentarus